LampHuset AB är ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt hembelysning. Vi strävar efter att du som kund skall kunna hitta både billiga och de där lite mer udda lamporna som du inte kan hitta hos andra. Vår ambition är alltså att det skall finnas något för alla på Lamphuset, både gammal som ung, barn eller pensionär, Designer eller hemmafixare. På LampHuset arbetar vi ständigt och väldigt aktivt med vårt sortiment, som har blivit något av en stöttepelare inom hembelysning i Göteborgsområdet.

LampHuset får ständigt mycket bra och givande feedback ifrån sina många och återkommande kunder, både privatkunder och företag som alla har valt Lamphuset till sin samarbetspartner inom Belysning. Lamphuset har ett mycket komplett sortiment som tål att jämföras.

Något som bör nämnas speciellt är vår utelampsavdelning på Lamphuset i V.Frölunda, som är större än störst. LampHusets sortiment av utelampor har utvecklats mycket under årens lopp, vi har renodlat utelampsavdelningen till att bara erbjuda utelampor med en exceptionell kvalitet som verkligen behövs här på Västkusten. Vi på LampHuset menar att det lönar sig att lägga några extra tior på kvalitet. Några företag som vi tycker absolut bör nämnas här är Noral, Norlys som båda lämnar 20 år eller mer i korrosions garanti!! Vi har givetvis andra märken också, som alla håller en bra eller mycket bra klass.

Om du behöver någon för att hjälpa dig att hitta rätt i belysningsdjungeln så är LampHuset rätt ställe för dig. På LampHuset satsar vi allt på Service, Kunskap och vårt fantastiska sortiment av Hembelysning och Lampor.

© 2005 LampHuset AB

"På Ljus i väst är LampHuset Bäst !"

WWW.LAMPHUSET.SE